BETON FLISER

Fliser med betonlook er en særdeles modstandsdygtig flise, derfor er de populære til indkørsler, havegange og terrasser, eller hvis man skal anlægge en sti eller trappe. Beton fliser bruges også til torve og pladser og som kantsten ved bede eller som havemure. Belægninger med betonfliser kan holde i mange år og kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse. Betonsten udgør derfor en solid, stabil og lige overflade, som er både skridsikker og rengøringsvenlig. Beton fliser kaldes også for modul fliser eller havefliser og består af grus, cement og vand. Betonsten kan også være imprægnerede eller coatede, som gør dem modstandsdygtige over for vand og vejr.

Lang levetid og mange muligheder med beton fliser

Beton sten har en lang levetid typisk 20-30 år, så du ikke skal ud og investere i nye fliser efter få år. Der findes mange anvendelsesmuligheder til betonflisen, og beton fliser findes i forskellige varianter, farver former og størrelser. Fliserne kan kombineres på et utal af måder og med andre materialer, så du kan skabe en unik belægning til dit hjem. Der findes beton fliser som kan anvendes ude og inde, alt efter belægning og brændingsproces på fliserne. Fliser i beton er typisk 5-6 cm – alt efter om de skal lægges på en terrasse eller i en indkørsel, hvor de skal kunne bære en bil.

Vores store sortiment gør Flisekompagniet til din sikre medspiller, når det kommer til valget af belægningsfliser til dit projekt – om de skal lægges ude eller inde. Vi har mange års erfaring med beton fliser og de forbehold, man skal tage, når de skal lægges. Vi står altid klar med kyndig rådgivning og vejledning om valg af fliser. Vi kan også vejlede dig i, hvordan du mest optimalt kan lægge dine fliser.

Eksempler fra vores sortiment: