MAROKKANSKE FLISER

Indret dit hjem med unikke håndlavede marokkanske fliser. Hos Flisekompagniet kan du finde et stort udvalg af marokkanske fliser i alverdens farver, mønstre og belægninger. Med de dekorative håndlavede fliser fra Marokko kan du tilføre stemning og personlighed til boligens rum og skabe et anderledes udtryk. Den marokkanske flise er en cementflise, der er dekoreret med flotte mønstre, former og farver, og som er blevet meget populær herhjemme.

Det personlige touch er altafgørende for at skabe et køkken eller badeværelse, som du vil kunne have glæde af i mange år frem. Det kan også være på gulve eller vægge i entreen, i stuen, køkken-alrum eller som pynteflise i andre rum. Den standardiserede løsning, som kan ses i nye huse, er oftest ikke indrettet efter den personlige stil, men i dag er det nemt at pifte rummet op med unikke og håndlavede marokkanske fliser, som giver uanede muligheder.

Skab stemning og liv med marokkanske fliser

Med håndlavede marokkanske fliser i flotte farver og mønstre kan du forvandle hele atmosfæren og skabe varme og stemning i dit hjem. De ens- eller flerfarvede fliser giver et farverigt og levende modspil til den nordiske kølige stil, som er mere strømlinet og minimalistisk. Marokkanske fliser kan give bryggers, køkken og badeværelse nyt liv og en helt særlig stemning med flotte toner og farvespil. Der er et utal af muligheder, farver og kombinationer, som kan sætte det unikke præg, du ønsker på dit hjem. Da fliserne er håndlavede, kan du sammensætte farver og mønstre, så de matcher din stil og din bolig.

Giv rummet personlighed og få unik sydlandsk stemning i køkkenet eller spa-atmosfære i badeværelset med marokkanske fliser. Vi hjælper gerne med inspiration og vejledning til, hvordan du kan bruge dine farvede marokkanske fliser til gulv eller vægge, og hvilke motiver der er specielt gode til dit individuelle projekt. Vi holder os hele tiden opdaterede på trends og tendenser.