GULVFLISER I HØJ KVALITET

Se udvalget af fliser her

Hvis du har behov for nye gulvfliser, kan Flisekompagniet hjælpe dig med et bredt sortiment af fliser i høj kvalitet og flotte designs. Du har mulighed for at se vores store udvalg på fliseudstillingen på Børstenbindervej i Odense, samt vores ubemandet showroom i Vejle og Hillerød.

Vores dygtige fliseeksperter er klar til at rådgive dig, og befinder sig i Odense. Vi har over 15 års erfaring med at sælge fliser og klinker, hvilket har givet en stor erfaring og viden på området, som vi meget gerne videregiver til vores kunder. Derfor kan du med stor garanti finde de helt rette gulvfliser, der passer til dit hus og dine behov.

Du kan både vælge at benytte gulvfliser til indendørs og udendørs brug, det er helt op til dig selv, men vi giver gerne vores vurdering af, hvad der vil være bedst. Flisekompagniet tilbyder gulvfliser, der kan benyttes både indenfor eller udenfor.

GULVFLISER TIL BADEVÆRELSE

Hos Flisekompagniet kan du finde fliserne til dit nye badeværelse. Vi har et stort udvalg af vådrumssikrede muligheder og variationer, så der er garanti for at finde noget, der falder i din smag og stil. Ved valg af fliser til badeværelse er der flere ting, der skal tages op til overvejelse.

Dette kan vores meget dygtige fliseeksperter guide og vejlede igennem. Disse overvejelser varierer fra alt til modstandsdygtighed, størrelse på fliserne samt materialevalg m.m. Se nærmere om gulvfliser og klinker til badeværelse her.

GULVFLISER MED FORSKELLIG SLIDSTYRKE

Flisekompagniet har gulvfliser i forskellige slidstyrker, hvilket betyder, at vi har passende gulvfliser, uanset hvor du vil lægge dem. Valget af gulvfliser vil for manges vedkommende vedrører design og pris. Det er bare lige så vigtigt at fokusere på slidstyrken, for nogle rum vil stille større krav til slidstyrken.

Gulvfliser er generelt en rigtig god løsning, for de er lette at vedligeholde og kan lægges på mange forskellige måder. Man har mulighed for at lægge dem i frie rammer, præcis som man ønsker det.

Hvis du er i tvivl om hvilken type gulvflise, der er det rigtige til dit hjem, kan vores computerprogram være med til at hjælpe dig. Det kan nemlig give dig et visuelt indtryk af, hvordan det vil komme til at se ud. Det er nemlig afgørende, at man får investeret i de helt rigtige gulvfliser, så man får mest mulig glæde ud af dem. Det vil du have mulighed for at få glæde af, hvis du besøger vores butik på Børstenbindervej i Odense.

Har du lyst til at se vores flotte fliseudstilling og tale med vores dygtige eksperter, er du altid velkommen til at besøge os. Du kan altid kontakte os for at få yderligere informationer om vores produkter.

Ofte stillede spørgsmål om gulvfliser

Hvad er fordelen ved gulvfliser?

Når du vælger fliser til dit gulv, får du et gulv der er nemt at rengøre og vedligeholde. Fliser er slidstærke og forbliver pæne i mange år. Se her, hvordan du vælger de rigtige gulvfliser