TERRAZZO FLISER

Terrazzo fliser er smukke og spændende og terrazzo fliser er et godt valg, hvis du ønsker nogle smukke fliser, der kan give rummet et klassisk og spændende udtryk. Traditionelt anvendes terrazzo i badeværelset, men man kan vælge at bruge denne type fliser i næsten alle rum, både køkkenet, badeværelset og opholdsrum.

Terrazzo fliser er både slidstærke og kompakte, hvilket skyldes den måde de er produceret på. De bliver nemlig produceret i bakker under vakuum, så vandet trykkes ud og massen i bakken bliver komprimeret. De terrazzo fliser som Flisekompagniet sælger er lavet af 75 % natursten.

Hvis du har brug for inspiration til at finde den foretrukne terrazzo flise, kan du besøge os, vi har Danmarks største fliseudstilling i Odense.

Et godt alternativ til et støbt Terrazzogulv

Terrazzofliser er et godt og reelt alternativ til et støbt terrazzogulv. Fliser har en række fordele i forhold til det traditionelle støbte terrazzogulv:

  • Prisen på det færdige gulv er billigere med fliser i forhold til et støbt gulv
  • Terrazzofliserne er støbt i lukkede kabiner under vakuum, hvilket gør fliserne mere kompakte og mindre porøse – altså et stærkere gulv
  • Udvalget af terrazzo fliser er meget stort med flere forskellige overflader
  • Terrazzofliserne skal ikke slibes efter lægning, hvilket giver meget færre arbejdsmiljømæssige aspekter

Eksempler fra vores sortiment:

Se hele udvalget her

Ofte stille spørgsmål om terrazzo fliser

Hvad koster et terrazzo gulv?

Et støbt terrazzogulv er ret kostbart. Et billigere og nemmere alternativ er terrazzofliser. De lægges som almindelige fliser og skal ikke slibes efter gulvet er lagt.