UDENDØRS TRAPPEFLISER

Lang levetid og holdbarhed

Gode trappefliser er slidstærke og hårde fliser, der tåler alt hvad moder natur udsætter trappen for og holder til at blive brugt ind og ud af huset år efter år. Hvis fliserne er regnvåde, er det meget vigtigt at du ikke glider på dem, så de skal også have en god skridsikkerhed.

De specielle trappefliser passer i størrelsen til langt de fleste danske trapper. En flise dækker en trædeflade på 30-33 cm. For trappens lange levetid anbefaler vi at ”pakke trappen helt ind i fliser” – altså også med fliser på det lodrette stødtrin mellem trinene.

Alle vores udendørs trappefliseserier lever naturligvis op til ovenstående, og mange af serierne indeholder også de specielle fliser, der afrunder hvert trin. De mest optimale trappefliser er en ”gammeldags” vådpresset ren keramikflise.

Vi går meget op i trapper, og vil gerne tilbyde den mest optimale løsning til din nye trappe. For trappens holdbarhed er det meget vigtig at vælge den mest optimale fliseklæb og fugemasse – her lønner det sig at vælge de rigtige produkter. Vi anbefaler Ardex X-78 og evt. Ardex X-77 samt tilsvarende fugemasser fra Ardex. Men det er også vigtigt at trappefliserne lægges under de mest optimale forhold. Altså i en periode med tørvejr og med lidt varme i luften (af hensyn til tørretiden).

Vi har gennem mange år leveret fliser til de danske trapper, og vi kan glæde os over at vores trapper holder i mange år.

Har du lyst til at se vores flotte fliseudstilling og tale med vores dygtige ekspert, er du altid velkommen til at besøg os. Du kan altid kontakte os for få yderligere informationer om vores produkter.

Se Flisekompagniets udvalg af trappefliser HER