NYHED

VEJLE SHOWROOM

Fliser, badeværelsesmøbler, armature og sanitet

NYHED

VEJLE SHOWROOM

Fliser, badeværelsesmøbler, armature og sanitet

fyldt med inspiration

Når dine drømmefliser er valgt, så fortjener dit nye badeværelse også det helt rigtige badeværelsesmøbel. Hos Flisekompagniet forhandler vi nogle af de beste mærker af møbler – møbler hvor både kvaliteten og designet er i top. 
Det handler om at skabe det perfekte, personlige badeværelse. Du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige funktionelle produkter, som er skabt med udgangspunkt i høj håndværksmæssig kvalitet, og du kan vælge mellem flere forskellige prisklasser og designs, som passer til alle typer af behov og ønsker.
Badeværelset er dit personlige frirum. Ingen skaber det bedre end dig. Vi har et udvalg der gør det nemt og inspirerende at indrette rummet med smukke, gennemtænkte og funktionelle løsninger og vi gør det nemt at indrette et badeværelse, du vil elske hver dag, og hvor du glæder dig til at komme igen.

VEJEN TIL VORES NYE FLISEUDSTILLING

HUSK OGSÅ VORES
SHOWROOM OG BUTIK I ODENSE

1000 m2 inspiration

Flisekompagniets showroom og butik i Odense er 1000 m2 fyldt med fliseinspiration. Vi har mere end 1000 forskellige fliseprøver og i vores mere end 40 forskellige miljøer kan du lade dig inspirere.

Vores erfarne og dygtige fliseksperter står klar til at vejlede og rådgive dig – og vi giver også gerne en kop kaffe eller varm chokolade!

Vi bor tæt på Rosengårdscentret og Ikea i Odense, og vi glæder os til at se dig.

TA’ PÅ VIRTUEL GÅTUR I VORES ODENSE SHOWROOM 

GÅTUREN STARTER HER