Basis for en god sommer med flotte terrassefliser

Rammen om en god sommer er ofte en flot terrasse. Vores keramiske udendørsfliser adskiller sig på flere måde fra de traditionelle betonfliser, først og fremmet fordi udvalget består af mange flere forskellige og spændende looks og designs og så ved at være vedligeholdelsesfrie og ligeså rengøringsvenlige som indendørsfliser. Vi har et bredt udvalg af udendørsfliser og er altid klar til at rådgive dig, så du snart kan nyde sommeren på en ny terrasse.

TILBUD NETOP NU

RESTLAGER

Spændende serie af fliser til terrassen med flot farvespil og overfladetekstur – de fortjener at blive set i virkeligheden.
De har alle de keramiske terrasseflisers fordele. De er blandt andet vedligeholdelsesfrie og bliver hverken angrebet af alger, flisepest eller lignende – og så er de ligeså rengøringsvenlige som indendørsfliser.

3 flotte farvevarianter, 61x61x 2 cm
Pr. kvm. inklusiv moms

NU KUN
295,-

Hvorfor keramiske fliser udendørs?

Alle kender dem og næsten alle har dem – terrassefliser i beton. Når udendørs fliser i beton skal være “spændende”, er de lavet i lidt anderledes formater eller der er blandet en anelse rød farve i betonen, men det er stadig de samme udendørsfliser vi har set på de sidste mange år.

Men hvorfor have de samme fliser som din nabo, når der findes en både bedre og flottere løsning?

FLOTTE SPANSKE OG ITALIENSKE FLISER UDENDØRS

De sidste mange år har vi haft stadig mere fokus på at lukke lys ind i vores boliger, og fokus på at åbne op så vi er mere i kontakt med naturen udenfor. Derfor har vores boliger fået større vinduespartier, og mange har også fået f.eks. skydedøre der lukker op ud til vores haver og terrasser. Vi er kommet meget mere “i kontakt” med vores have og terrasse og terrassen er i meget højere grad blevet en vigtig del af vores bolig. 

Derfor fortjener terrassen også mere opmærksomhed og ikke mindst flotte fliser. Du kender sikkert til de mange flotte og spændende fliser du kan få til din stue, badeværelse og køkken. Det er mange af disse flotte fliser du også kan få i versioner der kan bruges som udendørs fliser til din terrasse.

Dermed kan du bruge den samme flise i din stue eller alrum, og så på din terrasse. På den måde binder du indendørs og udendørs sammen på en fantastisk måde, hvor dit indendørsgulv forsætter på din terrasse og flyder sammen, når du på en sommerdag åbner op til din terrasse.

STORE FORDELE VED KERAMISKE UDENDØRSFLISER

 • Glæd dig over din flotte terrasse år efter år

 • Stort udvalg af spændende og flotte looks og farver

 • Vedligeholdelsesfrie

 • Bliver hverken angrebet af alger, flisepest eller ligende

 • Ligeså rengøringsvenlige som indendørsfliser

 • Skrid- og frostsikre

 • Lad dine indendørsfliser forsætte ud på terrassen

 

sådan lægger du dine nye Terrassefliser

Vores udendørs keramiske fliser er 2 cm tykke og er tunge fliser der vejer ca. 45 kg per m2. Med den vægt og med en ganske smal fuge (knasfuge) kan fliserne lægges direkte hvor de gamle grimme betonfliser har ligget.

Ved enhver terrasse belægning kan man dog ved store regnmængder og efterfølgende temperaturer under frysepunktet, sjældne gange risikere at fliserne kan komme til at ligge en lille smule ujævnt, da gruset har udvidet sig lidt. Derfor kan man med fordel blande de øverste 10 cm stabilgrus med 150 kg. tørcement per 1 m3 grus og stampe det ud.

Hvis der ikke tidligere har været anlagt terrasse på området, kan nedenstående vejledning bruges:

Denne vejledning omhandler forberedelse af underlaget under udendørs keramiske fliser på en terrasse med almindelig belastning (ikke kørselsarealer) på leret eller sandet jord

 • Udgravning til en dybde på 30 cm i lerjord og 10 cm sandet jord
 • Ved leret jord startes med et lag stabilgrus på 20 cm og som skal komprimeres korrekt ved hjælp af en pladevibrator. Ved sandet jord skal underlaget også komprimeres ved hjælp af en pladevibrato.
 • Øverste lag af 10 cm grus blandes med 150 kg. tørcement per 1 m3 grus og stampes ud. Herefter er området klar til lægning af de tunge 60x60x2 cm terrassefliser. De lægges med en smal fuge 0-3 mm efter smag.
 • Efter hærdning af underlaget i et par dage er der klar til at fuge.

Som fuge anbefaler vi Lithomex fugeblandinger.

UDVALGTE EKSEMPLER PÅ UDENDØRSFLISER

besøg os

Hvis du har behov for havefliser i høj kvalitet, skal du uden tvivl besøge vores butik på Børstenbindervej i Odense, hvor du vil kunne se vores flotte fliseudstilling. Vores mange forskellige fliser fås i mange forskellige looks med flotte farvespil og spændede overfladestrukturer, ligespm de alle er af højeste kvalitet.

Dine havefliser er en god måde, hvorpå hus og have kan få et flot sammenhængende udtryk. Har du brug for havefliser eller trappefliser, er du velkommen til at lægge vejen forbi vores udstilling. Her vil du få mulighed for at få rådgivning om fliser til udendørs brug af vores fliseeksperter. Både når det kommer til valget af havefliser, måden de skal lægges på, eller hvilket værktøj der er påkrævet.