Naturlig skønhed

med natursten fliser

NATURSTEN FLISER

Travertin, marmor, basalt, granit …. Listen over typer af natursten er lang. Natursten har været anvendt i mange århundrede som et solidt gulvmateriale og kan være med til at give dit hjem en tidløs karakter.

LÆS MERE


Smukke som kun naturen kan lave dem

De forskellige stentyper har vidt forskellige egenskaber. Dette skyldes forskellen i stentypernes geologiske sammensætning. Men vælger man den rigtige natursten til formålet og efterfølgende den korrekte behandling, skaber man uforgængelige løsninger med en tidløs elegance og med meget få til vedligeholdelse. Flisekompagniet tilbyder et bredt udvalg af fliser og klinker, der bl.a. kan ses på vores store fliseudstilling i Odense.

Køb af natursten er noget af en tillidssag, da steenfliser fra naturen kan variere meget fra land til land, fra brud til brud og endda kan 2 fliser fra samme brud variere meget både i farve og kvalitet. Men vi samarbejder med nogle af de førende producenter i verden, og det giver os mulighed for at tilbyde dig markedets højeste kvalitet. Natursten kan være en god løsning, uanset om I ønsker fliser indenfor eller udenfor. Af alle de forskellige naturstens fliser, der findes, har vi valgt udelukkende at forhandle marmor og travertin samt skifer til udsmykning af vægge. Men der er mange muligheder at vælge mellem.

Naturstenfliser er meget holdbare

En af fordelene ved mange naturstens fliser er deres store holdbarhed, der gør, at du kan have dem i mange år. Samtidig vil natursten kunne give et fantastisk udtryk, der passer ind i hjemmets stil. Det kan enten være et råt udtryk, rustikt eller mere klassisk. Det vil afhænge af, hvilken form for natursten flise du vælger, men du har muligheder for at give rummet det ønskede look.

Natursten har endvidere den store fordel at alle natursten har et stort naturligt udtryk med farver og overflader som er helt individuelt fra flise til flise. Da natursten er skåret direkte ud fra naturen, er der enkelte overvejelser, man bør gøre sig, før man vælger fliser af natursten. Alle typer fliser af natursten er porøse og tåler ikke syreholdige rengøringsmidler. Travertin (og andre natursten) kan altså absorbere fedtstoffer og væsker relativt let, så derfor er vores klare anbefaling at vedligeholde en hvilken som helst natursten med en imprægnering og/eller voksbehandling.

Du er velkommen til at besøge vores store fliseudstilling på Børstenbindervej og høre nærmere omkring dine muligheder. Alternativ kan du altid kontakte os med spørgsmål.

Vi har stor erfaring med at rådgive vores kunder omkring det rette valg af flise. Samtidig vil du kunne få vejledning om, hvor og hvordan man lægger fliser i natursten, hvis du ønsker at gøre-det-selv.


BESØG OS
- og se vores udvalg

ODENSE - Butik og Showroom

HILLERØD - Showroom

VEJLE - Showroom

ODENSE HILLERØD VEJLE

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM NATURSTEN FLISER

Natursten er f.eks. marmor eller travertin. Fliserne er lavet af rigtig sten og er ikke fremstillet af porcelænsgranulat som de fleste moderne fliser.
Marmor og travertin fliser absorberer fedt, olie og syre relativt let, så derfor er vores klare anbefaling en imprægnering eller voksbehandling. Ved rengøring anbefaler vi en neutral sæbe og vand, da hårde rengøringsmidler nedbryder den kalk, der er i naturstenen.
Hos Flisekompagniet har vi et stort udvalg af fliser i natursten. Se mere her på hjemmesiden eller besøg vores showroom i Odense, Hillerød eller Vejle
INDKØBSKURV
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0